Koppert Cress lanceert nieuw product: Moai Caviar
Geplaatst op 03 september 2020
Het eten van groene zeedruiven is een unieke ervaring door hun 'popperige' structuur. De balletjes breken gemakkelijk op de tong, waardoor een aangename zilte smaak vrijkomt. Een visueel aantrekkelijk ingrediënt met een gel-achtig en sappig mondgevoel.
Moai Caviar is perfect voor toppings van canapés, in combinatie met cocktails of als functioneel item in verschillende vis, schaaldieren, schelpdieren, tempura, sushi, soepen, salades of rijstgerechten, zo laat Koppert Cress weten. Ook in combinatie met desserts kan het heel bijzonder zijn.
"Spoel licht af, laat het drogen en eet het rauw zoals sashimi. Moai Caviar snel blootstellen aan ijswater, zal de textuur versterken en de smaak verbeteren. Pas op dat u geen dressing van bovenaf aanbrengt, omdat de zeedruiven hierdoor verdorren."
Moai Caviar is het hele jaar door beschikbaar, wordt gekweekt en vervoerd in zout water en kan gemakkelijk tot zeven dagen worden bewaard bij een kamertemperatuur van 17-25 °C. Het product is klaar voor gebruik, omdat het schoon en hygiënisch wordt gekweekt.
Bron: Goedemorgen