Taste the future!
Geplaatst op 08 december 2023
"Onze studenten zijn druk bezig met de realisatie van hun vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen om deze op 30 januari aan het publiek te presenteren. Wat mag je verwachten? Cruesli van reststromen uit de cacao-industrie, recepten die symptomen van AD(H)D verminderen, voedselverpakkingen op basis van schimmels, koffie gemaakt van zeewater, stress verlagende chocolade voor studenten en gebrouwen frisdrank."
Programma
- 10.00 uur Warm welkom op de HAS Food Experience
- 10.30 uur Opening
- 10.45 uur Bezoek aan de expositie met ruim 75 vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen bedacht en ontwikkeld door HAS studenten. Tot 14.00 uur semi-exclusieve entree voor business relaties van HAS green academy.
- 14.00 uur Entree voor familie, vrienden en niet-business relaties van HAS green academy
- 16.30 uur Uitreiking FoodManShip Awards en feestelijke afsluiting met borrel (tot 18.00 uur)
Je kunt jezelf hier aanmelden voor 30 januari. Je kunt kiezen voor diverse aankomsttijden, deze worden gevraagd ter indicatie. Tot 14.00 uur is er semi-exclusieve entree voor business relaties. Vanaf 14.00 uur bezoeken ook de familie en vrienden van de exposanten de expositie.